Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir çalışanlarına müjdeli haber

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışanların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehirde görev yapan memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personellerin aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyonları iyileştirildi, yeni haklar kazandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:24
Kaynak: İHA
Büyükşehir çalışanlarına müjdeli haber

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanlığı, çalışanlarının hayat standartlarını verimli hale getirmek, çalışma alanları ve sosyal yaşamlarına dokunmak amacıyla, hem mali hem manevi alanlarda proje üretmeye sürdürüyor. Bu kapsamda 7 bankanın katıldığı, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen “Aylık Maaş ve Ücret Ödeme Banka Promosyon İhalesi” büyükşehir çalışanları için olumlu sonuçlandı. İhaleyi kazanan Vakıflar Bankası’yla Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan anlaşma sonucu Mart ayının 3’ncü haftasında memur, kadrolu işçi ve sözleşmeli personellere 3 yıl için 3 bin 480 TL maaş promosyonu sağlanacak. Yapılan anlaşma çerçevesinde herhangi bir sebepten dolayı Büyükşehir Belediyesi’nden ayrılan personel, promosyon geri ödemesi yapmayacak, ayrıca tüm banka Elektronik Fon Transferi (EFT) işlemleri ücretsiz olacak. Protokol, büyükşehirde 3 yıl boyunca istihdam edileceklerden, bankayla mutabakat sonucunda 150 kişinin maaş promosyonundan faydalanması sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi bu sayede, memur, işçi, sözleşmeli, şirket personeli ve GASKİ personelini kapsayıcı bir anlaşma zemini yaratıp kişi sayısının artmasıyla birlikte personele daha yüksek bir katkı payı sağlandı. Bu sayede büyükşehir, 3 sene sonrasında çalışanlarının alacağı katkı payını da bugünden düşünerek, mali açıdan mutlu olacakları bir rakamın cebe girmesi planlandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 3 yıl için ödenecek olan promosyonun personel için güzel bir kazanım olduğunu ifade ederek çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.