Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜYÜKŞEHİR, YÜKSEK KAR YÜKÜNÜN OLUŞTUĞU ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ’NDE ÖNLEM ALDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Zabıta Daire Başkanlığı, kent genelinde etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kar yükünün arttığı Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde önlem aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 07:33
Kaynak: İHA
BÜYÜKŞEHİR, YÜKSEK KAR YÜKÜNÜN OLUŞTUĞU ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ’NDE ÖNLEM ALDI

Gaziantep’te günlerdir devam eden ve günlük hayatı olumsuz etkileyen yoğun kar yağışına karşı sahada mücadeleler sürerken bir önlem de Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde alındı. Çatıdaki kar yükünün kontrol edilebilmesi için terminal merkezindeki gişe salonunda şeritle ayrılan alanlara girişe izin verilemezken, diğer bölgelerde ise işleyiş olağan seyrinde sürdürülüyor. Biletlerini alan vatandaşların beklemelerine izin verilmeden peronlara yönlendirerek, bina içindeki yığılmalar çevre alanlara yayılıyor.

Seferlerde bir aksama yaşanmazken, terminale otobüs giriş ve çıkışları ise olağan seyrinde sürüyor.  Bilet satışları ise online veya bilet gişelerinde gişe sorumluların yardımıyla biletlemeye uygun alanlarda yapılıyor.

GBB Zabıta Daire Başkanlığı ile Emniyet Müdürlüğü’nün kontrolünde sağlanan tedbirler kar yağışının durumuna göre kontrollü olarak sürdürülecek. Çatıdaki kar yükünün boşaltılması ve alınabilecek önlemlerle ilgili zabıta ekipleri teknik incelemelerini sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.