Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cedi Osman Academy Gaziantep'te

Cedi Osman Academy Gaziantep'te faaliyetlerine başladı. Türkiye'nin en büyük basketbol okulu Cedi Osman Academy Gaziantep'te Doğa Koleji Spor Salonunda çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:05
Kaynak: İHA
Cedi Osman Academy Gaziantep'te

Cedi Osman Academy, Türk basketboluna hizmet etmek, basketbol oynayan veya oynamak isteyen sporcuların gelişimlerine saha içi ve saha dışı katkı sağlamak amacıyla kuruldu.

Türkiye'nin en iyi ve en büyük projeleri arasında olmak adına yoluna emin adımlarla devam Cedi Osman Academy artık Gaziantrep’te de hizmet veriyor. Gaziantep Doğa Koleji kampüsünde antrenmanlarına devam eden Academy, farklı kulüplerde oynayan sporculara da bireysel gelişim antrenmanı desteği vererek basketbol adına güzel adımlara ve eğitimlere de devam ediyor.

İlk amacı basketbolu sevdirmek ve keyif almasını sağlamak olan Cedi Osman Academy, sporcuların antrenman salonuna mutlu gelip, daha mutlu ayrılmasını ilke edinerek yoluna devam ediyor.

Sporculara spor ahlakını, spor disiplinini, spor yapma alışkanlığını ve fair-play ruhunu kazandırmayı ilke edinen Academy,  5-16 yaş arasında kız-erkek sporculara eğitim veriyor.

Özel liglere ve maçlara katılım göstererek sporcuların gelişimini arttırmak ve Cedi Osman altyapısına oyuncular kazandırmak isteyen Academy büyük ilgi görüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.