Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Deprem Master Planı hayati önem taşıyor"

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2019 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:59
Kaynak: İHA
"Deprem Master Planı hayati önem taşıyor"

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerinden ardından yeniden göreve gelen ilçe belediye başkanlarının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dileklerini ilettiklerini bildirdi. Başkan Çeliktürk, "31 Mart'te yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin ve teknik ekibine, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve teknik ekibine başarılar dileriz" dedi.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında, sağlıklı ve güvenli yapılar da gündeme geldi. Gaziantep Deprem Master Planının hazırlanması konusunda seçim öncesi Büyükşehir Belediyesi ile "İyi Niyet Protokolü" imzalandığını belirten İMO Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, sohbet sırasında Deprem Master Planı ile ilgili de görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi. Çeliktürk, "Gaziantep birinci derecede deprem bölgesinde yer alıyor. Bu nedenle Deprem Master Planının hazırlanması kentimiz için hayati önem taşıyor" şeklinde açıklamada bulundu.

İMO Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Fatma Şahin'in ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ'ı da ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.