Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deva Hastanesi’nde şifayı buldu

Gaziantep’te covid-19 tedavisi gören 87 yaşındaki Güzide Gezgiç, tedavi gördüğü Özel Deva Hastanesi’nden alkışlarla taburcu edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2020 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:30
Kaynak: İHA
Deva Hastanesi’nde şifayı buldu

Gaziantep’te yaşayan 87 yaşındaki Güzide Gezgiç 28 Mayıs tarihinde nefes darlığı, ateş ve öksürük şikayetleri ile Özel Deva Hastanesi’ne başvurdu. Yapılan tetkikler neticesinde Covid-19 teşhisi konulan hasta, hemen tedavi altına alındı. Hasta, yoğun tedavinin ardından dün Özel Deva Hastanesi’nden alkışlarla taburcu edildi.

“ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN”

Taburculuğu sırasında kendini çok iyi hissettiğini belirten Gezgiç, “ Büyük başarı göstererek beni tedavi eden çok değerli doktorlarımızdan ve sağlık çalışanlarından Allah razı olsun. Çok şükür sağ salim evime gidiyorum. “ dedi.

Özel Deva Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Polat da şunları söyledi: Hastamız bize başvurduğunda öksürük, nefes darlığı ve ateş gibi koronavirüs enfeksiyonuna ait yoğun şikayetleri bulunmaktaydı. Önceden belirlenen tedavi protokollerinde hızlıca tedavisine başlandı. Bu hastalığın özellikle 65 yaş üstündeki hastalarda ağır seyretmesi ve ölümlerin en fazla bu yaşta görülmesi nedeniyle 87 yaşında olan hastamızın takip ve tedavisi bizim için daha da önemliydi. Zamanında yapılan tedaviler ve yakın takip ile hastamızın durumunu anlık değerlendirdik. Aile bireylerinin olumlu moral ve motivasyonu ayrıca pandemi servisinde çalışan hemşirelerimizin gayreti ile hastamızı iyileştirmeyi başardık. Taburcu ettiğimiz hastamızın kontrollerinde de önemli bir duruma rastlamadık. Hastamıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir sağlıklı ve uzun bir ömür dileriz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.