Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü tanıtılacak

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:21
Kaynak: İHA
EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü tanıtılacak

EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü Kurucusu Davut Aslan ve EGEBİL Eğitim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tatar’ın da katılımıyla 6 Nisan Salı Günü Tuğcan Otel’de yeni neslin eğitim markası EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü tanıtımı ve ‘Yeni Nesil Eğitim-Öğretim Modeli’nin de anlatılacağı toplantı gerçekleştirilecek.

 Gaziantep’in etkin eğitim kuruluşlarından Aslan Eğitim Kurumları ile Yeni Neslin Eğitim Markası EGEBİL güçlerini birleştirdi. Gaziantep’te eğitime yeni soluk getirecek olan EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü, marka şehir Gaziantep’te yakın zamanda “Yeni Nesil Eğitim-Öğretim Modeli “ sloganıyla faaliyete geçecek.

EGEBİL ile güçlerini birleştiren Aslan Eğitim Kurumları Gaziantep’te uzun yıllardır bir okul ve üç eğitim kuruluşu ile faaliyet gösteriyor.

YAŞAYARAK ÖĞRENME MODELİNİ BENİMSİYORUZ

EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü ile Gaziantep’e yeni nesil okulculuğu getirdiklerini belirten EGEBİL Aslan Nesil Kampüsü Kurucusu Davut Aslan, “Bizler yeni nesil okulculuktan yana bir eğitim öğretim programı izliyoruz.” Dedi.

Aslan, “Yeni nesil okulculuktan kastımız geçen yıldan bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisi ile birlikte eğitimde bildiğimiz ezberler bozuldu. Yüz yüze eğitimden online eğitime hızlı bir geçiş yaptık. Teknolojinin avantajlarını kullanarak eğitime yeni bir soluk getirmiş olsak ta yüz yüze eğitimin önemini bu süreçte çok daha iyi analiz edebildik” diye konuştu.

21.yy’da teknolojinin artık hayatımızın bir parçası haline geldiğinin belirten Aslan “teknolojiyi kendi eğitim modellerimize uyarlarken yerel bağlarımızdan ve kendi değerlerimizden kopmadan uygulamak istiyoruz. Kampüslü okulumuzda atölye çalışmalarının ön planda olduğu, çocuklarımızın yaparak ve yaşayarak öğrenme modelinin önemsendiği bir öğretim programımız olacak. Ortaya koyacağımız kendi eğitim öğretim modelimiz ile çocuklarımızın, bilim, kültür, sanat, spor ve yaşam becerilerinin gelişimini sağlamayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

ETKİN İNGİLİZCE EĞİTİM SAĞLAYACAĞIZ

Her bireyin eğitim DNA’sının farklı olduğunu vurgulayan Aslan, “Her çocuğumuzun ilgi ve yeteneklerinin farklı ve özel olduğu düşüncesiyle özel rehberlik anlayışıyla yola çıkıyoruz. Çocuklarımızın becerilerini ortaya çıkararak kendilerini keşfetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Diğer yandan Talking Generation dediğimiz sistem ile konuşan bir yeni nesil yaratmayı amaçlıyoruz. Bu hedefimizle Gaziantep’i İngilizce konuşturacağız iddiasıyla geliyoruz.” Dedi.

GAZİANTEP’TE ÇIĞIR AÇACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Rehberlik ve Yabancı Dil Eğitimini önemsediklerini kaydeden EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü Genel Müdürü Halil Levent Özer ise, “EGEBİL Aslan Yeni Nesil Kampüsü olarak en çok önem verdiğimiz konular rehberlik ve yabancı dil eğitimi olacaktır. Bu anlamda en çok alımları Rehberlik ve Yabancı Dil Bölümlerinden yapmaktayız. Yurtdışı bağlantılarımızla birlikte çok sayıda yabancı öğretmenimizi okulumuza dahil ederek teoriden çok konuşan bir nesil ile hizmetinizde olacağız.” Diye konuştu.

Kampüste atölye eğitimlerinin ön planda olacağını bu atölyelerde çocukların

yaparak/yaşayarak, görerek eğitim alacaklarını ifade eden Özer “Anasınıfından başlayarak lise son sınıfa kadar ülkemize yararlı olacak nesiller yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bugüne kadar yaptıklarımız biliniyor, bundan sonra da EGEBİL’in de gücüyle Gaziantep’te çığır açacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.