Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimde yüzde yüz hedefe adım adım

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası kapsamında hayırsever Hanifi Gürbüz tarafından Yavuzeli’ne okul yaptırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:29
Kaynak: İHA
Eğitimde yüzde yüz hedefe adım adım

Yavuzeli İlçesi Sarılar Mahallesine yaptırılacak 12 derslikli ilkokul ve ortaokul için videokonferans yöntemi ile protokol imza töreni düzenlendi.

Vali Davut Gül, burada yaptığı konuşmada, eğitim yatırımlarına ihtiyaç olduğunu belirterek, kampanyaya destek veren hayırsever Hanifi Gürbüz’e teşekkür etti. Hayırseverlerden gelen okul yapma talebinin kendilerini çok mutlu ettiğinin altını çizen Gül, Yavuzeli ilçesi Sarılar kırsal mahallesindeki okul ihtiyacının hayırsever Hanifi Gürbüz’ün desteği ile en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

Gül, “İnşallah pandemiden sonra da açılışını hayırseverimiz ile birlikte yapma şansımız olur. Bugün pandemi şartlarında hayırseverimiz uzakta olduğunuz için video konferansla yapmak zorunda kaldık. Teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Böylesi hayırlı bir işin içerisinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Hayırsever Hanifi Gürbüz, okulun en kısa zamanda tamamlanarak eğitime kazandırılması temennisinde bulundu.

Vali Yardımcısı Alper Çifçi ile Yavuzeli Kaymakamı, Hasan Raşit Taşkın ise Yavuzeli’ne kazandırılacak okulun ilçeye hayırlı olmasını dilediler.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ise 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası kapsamında derslik ihtiyacının hızla tamamlandığını dile getirerek il dışında yaşayan ve memleketine olan vefasını okul yaptırarak gösteren hayırsever Hanifi Gürbüz’e teşekkür etti.

Konuşmalar sonrasında, protokollerin imzaları atılarak hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.