Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertuğrul Kaya: Bayram dertlerimize deva olsun

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:30
Kaynak: İHA
Ertuğrul Kaya: Bayram dertlerimize deva olsun

Kaya, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Şehrimiz Gaziantep köklü bir medeniyetin temsilcisi, barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerlerle yoğrulmuş kadim bir şehirdir. Samimiyetin, kucaklaşmanın, yakınlığın timsali olan bu şehirde, ne yazık ki, bir bayram daha pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere riayet ederek, sosyal mesafeye dikkat ederek, duygularımızı, sevinçlerimizi, bayram heyecanımızı uzaktan paylaşmak durumunda kalacağız” dedi.

“Hiç bir mesafe gönüllerimizdeki büyük yakınlığın önüne geçemez.” Diyen Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ailelerimizi ziyaret edemeyip, alıştığımız bayramları yaşayamayacak olsak da bayram heyecanını yitirmemeliyiz.

Bu vesileyle kurban bayramımızın, dertlerimize, sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza ve bu pandemi sürecine DEVA olmasını temenni eder tüm hemşehrilerimizi en samimi duygularımla selamlarım. Kurban bayramımız mübarek olsun.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.