Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FADILOĞLU, 15 TEMMUZ YILDÖNÜMÜNDE MEYDANDAYDI

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:03
Kaynak: İHA
FADILOĞLU, 15 TEMMUZ YILDÖNÜMÜNDE MEYDANDAYDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişiminin 2. yıldönümünde milli iradeye sahip çıkmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’da 2016’da kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden tam 2 yıl geçti. Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de meydanlar dolup taştı. Vatandaşla birlikte Demokrasi Meydanı’nda 1 günlük ‘demokrasi nöbeti’ tutan ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu; demokrasiye, ülkenin birlik ve beraberliğine sahip çıkarak, üzerine düşeni yapan herkese teşekkür etti.

DEMOKRASİ TARİHİMİZE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR

Darbe girişimini ve darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini nefretle kınayan Başkan Fadıloğlu, “Yüce milletimizin milli iradesine karşı yapılan bu darbe girişimi, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Bu darbe girişimini ve darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Kaynağını milletten almayan, halka hizmet amacı taşımayan hiçbir girişim bugüne kadar başarıya ulaşamamıştır, ulaşamayacaktır. Yüce milletimiz, her türlü darbe girişiminin karşısında olmalıdır ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Halkımız darbe girişimi karşısında birbirine kenetlenerek tüm dünya ülkelerine örnek olacak bir duruş sergilemiştir” diye konuştu.

YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatan ve bayrak uğrunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını, gerekirse vatan ve bayrak uğrunda canlarını seve seve feda edeceklerini ifade etti. 15 Temmuz’un yıldönümünde meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, “Zaman, bir ve beraber olma zamanıdır. Birlik ve beraberlik karşısında hiç kimsenin bu milleti yıkmaya gücü yetmez. Allah, razı olsun. Yürekten teşekkür ediyorum. Bugün tüm hemşerilerimiz, çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı doldurdu. Üzerimize düşeni yaptık. Çok şükür. Yapmamız gereken, bugünden sonra da bu birlikteliğimizi devam ettirmek” şeklinde konuştu.

HUZUR İÇERİSİNDE HEP BİRLİKTE BU TOPRAKLARDA YAŞAYACAĞIZ

“Demokrasi şehitlerimiz yerlerinde rahat uyusun” diyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bu memleket, şehitlerimizin ve gazilerimizin yaptıkları fedakarlıklarla gelecekte çok daha iyi noktalara gelecektir. Onların vatan için vermiş oldukları canlar, bu memleketi bu noktaya getirdi. Bizden önceki nesiller nasıl ki bu topraklara sahip çıktıysa bizden sonraki nesiller de bu topraklara sahip çıkacaktır. İnşallah huzur içerisinde hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle vatan uğrunda canlarını hiçe sayan şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.