Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu yayımladığı mesaj ile Anneler Günü’nü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 19:38
Kaynak: İHA
Fedaioğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fedaioğlu mesajında şu görüşlere yer vermiştir, “Toplumumuzun temeli ailenin, birleştirici unsuru olan ve en zor görevi üstlenen annelerimizin gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan annelerimiz, en kıymetli varlıklarımızdır.

Sevgili Peygamberimizin “Cennet Annelerin Ayakları Altındadır” Hadis-i Şerif’inde annelerimizin ne kadar büyük bir mertebede oldukları gösterilmiş, onlara karşı saygı ve sevgide asla kusur edilmemesi gerektiği de açıkça belirtilmiştir. Büyüklerine saygıyı esas alan, cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir medeniyetin mensubu olan bizler, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisinde; dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimizi mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onların gurur duyacakları birer evlat olmak için gayret sarf etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" İfadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.