Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fedaioğlu yeniden başkan

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı MÜSİAD Gaziantep binasında gerçekleştirildi. Yapılan genel kurul sonrası Fatih Muhaddis Fedaioğlu başkanlığa yeniden seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:28
Kaynak: İHA
Fedaioğlu yeniden başkan

MÜSİAD Gaziantep 25. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Fedaioğlu, yapılan faaliyetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

"Bizler, maraton koşucusuyuz. Kısa mesafeler bize göre değil." diyen Fedaioğlu, maraton koşmanın dayanıklılık imtihanı olduğunu, fiziksel gücün yanında, sağlam bir irade, yolu göze alan bir cesaret, kendi varlığının gücüne inanmak ve sabır gerektirdiğini söyledi.

Fedaioğlu, birliğimiz, beraberliğimiz, çabamız ve mücadelemiz memleketimiz ve ülkemiz içindir. MÜSİAD kurulduğu günden, bugüne kadar hedefleri doğrultusunda yürüttüğü faaliyetlerini yalnızca bir “İş Adamları Derneği” takvimiyle sınırlamamış ilimizin ve ülkemizin kalkınması için mevcut sorunları tespit etmek ve bunların çözümü için proje ve çözüm üretmeyi de öncelikleri arasına almıştır” dedi.

Başkan Fedaioğlu, MÜSİAD’da güzel dostluklar ve kardeşlikler edinerek, tam bir aile olduk. Bir olduk. Beraber olduk. Buradan tüm kalbimle emeği ve hizmeti geçen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

  1. Olağan Genel Kurul Toplantısına MÜSİAD Gaziantep Önceki Dönem Başkanları, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Başkanları, MÜSİAD Üyeleri ve İş İnsanları katılım sağladı.

MÜSİAD Gaziantep Şubesi yeni Yönetim şu isimlerden oluştu; Fatih  Muhaddis Fedaioğlu, Abdülkadir Aykılıç, Ahmet Yazıcı, Ahmet Aydıngüler, Ahmet Güzel, Ali Kemal Akdoğan, Ercüment Eruslu, Furkan Özdurdu, Memet Özbağ, Mehmet Taha Mahsereci, Mustafa Karagülle, Mustafa Orhan Nacar, Vakkas Çiftçi, Veli Kıyak, Yahya Serkan Emre, Abdülkadir Sökücü, Ahmet Çelik, Ayhan Mahmut Sıddıkoğlu, Hüseyin Güzel, İbrahim Kaleoğlu, İhsan Özkeçeci, Mehmet Özdemirler, Mehmet Emin Öztürk, Mehmet Hayri Özyaşar, Mehmet Şahin Güneş, Semih Sayılır, Serhat Özpolat, Yaşar Özateş, Yunus Kartal, Zafer Satıl

Denetleme ve Danışma Kurulu şu isimlerden oluştu;

Abdülkadir Çopur, Beyhan Tahmazoğlu, Muhammed Ersöz, Erkan Kaplama, İbrahim Parlak, Orhan Erek

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.