Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAFSAD’TAYENİ SEZON

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), Müslüm Yaşargün’ün fotoğraf sergisi ve Hasan Yelken’in ‘Barak’ ve ‘Tütüncüler’ konulu gösterisi ile yeni sezona merhaba dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2018 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:45
Kaynak: İHA
GAFSAD’TAYENİ SEZON

Gaziantep’in ilk fotoğraf derneği olan Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) yeni fotoğraf sezonuna sergi, gezi ve gösteri ileri ile hızlı bir giriş yaptı.

Adıyaman’daki tütüncü köylerine fotoğraf gezisi ile başlayan yeni sezon dernek üyelerinin sergisi ve gösterisi ile sürdü. GAFSAD gösteri salonunda Müslüm Yaşargün tarafından açılan resim sergisinden sonra Hasan Yelken’in Yelken’in ‘Barak’ ve ‘Tütüncüler’ konulu gösterisi büyük ilgi gördü.

GAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yelken, yeni sezonda da fotoğraf çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek “Fotoğraf sanatının gelişmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda temel uygulamalı fotoğraf eğitimleri, sergiler, konferanslar, geziler gibi bir çok etkinliklerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geçmişi geleceğe taşımamın en güzel yönlerinden biri de de fotoğraf çekmektir. Fotoğraf zamanı durduran tek öğedir. Bunun için bol bol fotoğraf çekerek geçmişi geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Fotoğraf severlere kapımız her zaman açıktır. Gelin birlikte fotoğraf çekelim vezamanı durduralım” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.