Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAP Yazıcık Unlu mamülleri Beykent'te

Gaziantep’in farklı bölgelerde 30 yıllık tecrübe ve kaliteli üretim ilkesi ile ekmek ve türevlerinin üretiminde marka haline gelen GAP Yazıcık Unlu Mamulleri yarın Beykent'te açılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2020 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:42
Kaynak: İHA
GAP Yazıcık Unlu mamülleri Beykent'te

Gaziantep’in farklı bölgelerde 30 yıllık tecrübe ve kaliteli üretim ilkesi ile ekmek ve türevlerinin üretiminde marka haline gelen GAP Yazıcık Unlu Mamulleri, son sistem teknoloji ile donattığı Güneydoğu’nun en büyük fırınını 2 bin metre kare kapalı alanda Gaziantep’in gelişen mahallesi Beykent’te bugün açılıyor.

“Pasta tadındaki üretim ile ekmeksiz ev kalmayacak” sloganı ile son hazıklıklarını tamamlayan GAP Yazıcık Unlu Mamulleri ilk ekmeği fırına Çarşamba günü sürerek, en temel gıda maddesi olan niteliki ekmeği halk ile buluşturacak. Bir adet geleneksel taş fırın, 2 adet döner fırın ile her günün 24 saati kesintisiz üretim yapacak olan fırında sadece ekmek değil, nihai tüketicinin her türlü talebini karşılamak üzere pek çok ürün yelpazesi yer alacak.

ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ

Başta, bölgenin en kaliteli ekmeği olmak üzere; poğaça, simit börek, kurabiye, pasta, yaş pasta, günlük taze su böreği, katmer, süt, meyve suyu başta olmak üzere günün her saatinde tüketilebilecek içecekler ve atıştırmalıkların aranan adresi haline gelecek olan GAP Yazıcık Unlu Mamulleri başta Beykent olmak üzere çevre semtlerden 60 bin kişiye hizmet vermek üzere tasarlandı.

İSTEYEN MÜŞTERİ ÜRETİMİ GEZEBİLECEK

Doğal, hijyenik ve sağlıklı üretim temasını benimseyen GAP Yazıcık Unlu Mamulleri, içinde geçilen kritik süreci hesaplayarak en temiz ortamda üretim yapacağı gibi, 2 bin metrekarelik üretin alanını isteyen müşterilerine gereken sağlık koşullarını sağlamaları şartı ile gözleri ile görmelerine de izin verecek kadar toplum sağlığını önemseyen bir anlayış ile çalışacak.

“BEYKENT EKMEĞE DOYACAK”

Çarşamba günü üretime geçmenin heyecanını yaşayan GAP Yazıcık Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu üyeleri Şıho Karaoğlan ve İsmet Diken, “30 yıllık tecrübemizi, teknoloji ve hijyenik üretim ile birleştirerek kentimize layık bir fırın oluşturduk. “Pasta tadında üretimimiz ile ekmeksiz ev kalmayacak” sloganı ile Bismillah diyerek en kutsal yiyecek olan ekmeği yapmaya başlıyoruz. Beykent, burcu gibi ekmek kokacak. 2 bin metrekarelik fırınımızı üretim başlar başlamaz Kalite Yönetim Sistemi, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, Helal Gıda, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi le taçlandırarak, kurumsallaştıracağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.