Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep Basketbol evinde mağlup

ING Basketbol Süper Ligi 4.Hafta karşılaşmasında Gaziantep Basket, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Karşılaşmayı 59-65'lik sonuçla Fenerbahçe kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2020 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 04:24
Kaynak: İHA
Gaziantep Basketbol evinde mağlup

Maça hızlı başlayan taraf konuk Fenerbahçe Beko oldu. Danilo Barthel, Leo Westermann, Edgaras Ulanovas üçlüsünden bulduğu sayılar ile sarı lacivertli ekip maça 0-12 seri ile başladı. İlk periyot bittiğinde tabelada Fenerbahçe Beko lehine 12-24'lük skor vardı.

İkinci periyodun ilk iki dakikasında ev sahibi Gaziantep Basket skor bulamazken, Fenerbahçe bu bölümde farkı 15 sayıya kadar çıkarttı. Gaziantep Basket'te koç Markoviç bu bölümde teknik faul alıp, ısrarını sürdürünce ikinci teknik faulden diskalifiye edildi ve ev sahibi ekibi maçın kalan kısmında Savaş Kaynak yönetti. Devreye ise konuk ekibin 28-41'lik üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya Gaziantep Basket, Simpson'ın smacı ile başladı ancak ev sahibi ekip bu çeyrekte tam 7 dakika boyunca skor üretemedi. Fenerbahçe'nin de bu bölümde hücumda üretkenlikten uzak bir görüntüsü vardı ve maç haliyle düşük skorlu bir karşılaşma haline büründü. Son periyoda girilirken tam 19 sayı farkla 34-53 Fenerbahçe Beko üstünlüğü vardı.

Son periyotta daha iyi bir görüntü çizen Gaziantep Basket peş peşe bulduğu sayılar ile maçın bitimine 5 dakika kala farkı 10 sayıya kadar indirdi. Maç sonunda fark 6 sayıya kadar inse dahi kalan süre Gaziantep Basket'in geri dönüşü için yeterli olmayınca Fenerbahçe Beko karşılaşmadan 59-65'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.