Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GKV ve GAÜN İş Birliği

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları ile Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi arasında imzalanan protokolle; eğitim, bilim, projeler ile sosyal ve kültürel faaliyetler gibi birçok alanda işbirliğinin gerçekleştirilmesi için önemli bir adım atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 18:03
Kaynak: İHA
GKV ve GAÜN İş Birliği

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özmantar’ın imzaladığı protokolle iki kurum arasındaki iş birliği arttırılacak.

Kuruluşunun 56.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı çeşitli üniversitelerle gerçekleştirdiği iş birliği protokolleriyle eğitim alanında yenilikleri gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Gaziantep Üniversitesi ile imzalanan iş birliği protokolünde eğitim, bilim, projeler ile sosyal ve kültürel faaliyetler gibi birçok alanda işbirliğinin gerçekleştirilmesi için anlaşma sağlandı. İmzalanan protokolde; Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından GKV Özel Okullarının eğitim alt yapısının geliştirilmesi, öğretim programlarının zenginleştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi ve eğitim - öğretim desteği sağlanmasının yanı sıra; kurum öğrencilerinin üniversitenin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesi, öğretim üyeleri tarafından lise öğrencilerine ders verilmesi, ortak proje önerileri hazırlanması, yürütülmesi, uluslararası programlara birlikte proje sunulması gibi birçok başlık yer alıyor. Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket ERSOY, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ ve Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Özmantar’ın imzaladığı protokolle eğitime ve bilime katkı sağlayacak birçok ortak çalışma ve proje yürütüleceği de açıklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.