Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTO’dan anlamlı kampanya

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) farkındalık yaratmaya devam ediyor. GTO, Gaziantep’e “GAZİ”lik unvanı verilişinin 97. yıl dönümü münasebetiyle Kızılay Gaziantep Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:46
Kaynak: İHA
GTO’dan anlamlı kampanya

Gaziantep Ticaret Odası olarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, tüm üyeleri kan bağışı kampanyasına katılmaya ve destek vermeye davet etti.

Birçok önemli projenin yanında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Gaziantep’e “GAZİ”lik unvanı verilişinin 97. Yıl dönümünde “Canıyla Tarih Yazanların Torunları Kanıyla Hayat Kurtarıyor” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

GTO ve Kızılay Gaziantep Şubesi işbirliği ile geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasının ikincisi, 8 Şubat 2018 Perşembe günü 09.30 - 17.00 saatleri arasında Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Kızılay Gaziantep Şubesi ile yaptıkları protokolle “Canıyla Tarih Yazanların Torunları KANIYLA HAYAT KURTARIYOR” sloganı ile geçen yıl başlattıkları kampanyaya Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve oda üyelerinin katıldıklarını vurgulayarak “Unutmayalım ki her kan bağışı bir hayat kurtarır. Bu kampanyayı Afrin’de operasyon yapan askerlerimize atfediyoruz” dedi.

HIDIROĞLU “ANLAMLI BİR GÜNDE ANLAMLI BİR KAMPANYA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Kampanyaya Oda üyelerinin yanı sıra tüm vatandaşların katılımını ve desteğini beklediklerini dile getiren GTO Başkanı Hıdıroğlu, “Geçtiğimiz yıl Odamız 22 no.lu İnşaat Malzemecileri Meslek Komitesi meclis ve üyelerinin önerisi ve öncülüğünde Gaziantep’e GAZİ’lik unvanı verilmesinin yıl dönümünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyamız yoğun ilgi görmüştü.

Böylesine anlamlı bir kampanyayı Gaziantep’e Gazilik unvanının verildiği anlamlı bir günde gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu da kampanyayı daha anlamlı hale getiriyor. Bilindiği gibi kış mevsiminde kan bağışı azalıyor. Ancak kan ihtiyacı devam ediyor. Oda olarak bu kampanyayı geleneksel hale getirerek diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmak istiyoruz. Gaziantep Ticaret Odası olarak 97 yıl önce kurtuluş mücadelesinde vatan toprağı için canını feda etmekten çekinmeyenlerin torunları olarak ‘Canıyla Tarih Yazanların Torunları Kanıyla Hayat Kurtarıyor’ sloganı ile başlattığımız kan bağışı kampanyasına tüm üyelerimizin katılmasını ve destek vermesini bekliyoruz.

Bütün vatandaşlarımıza açık olan kampanyamıza kan vermek isteyen herkes katılabilir. Bütün hemşehrilerimizi şehrimize Gazilik unvanı verilişinin 97. yıl dönümü olan 8 ŞUBAT 2018 Perşembe günü 09.30-17.30 saatleri arasında Odamızda kan vermeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.