Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırsever İyikesici Ailesinden anaokulu desteği

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2022 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:23
Kaynak: İHA
Hayırsever İyikesici Ailesinden anaokulu desteği

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda “ Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında  Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi’ ne 8 derslikli Anaokulu Binası yapımı için Gaziantep Valiliği ile Martut Kimya A. Ş. adına Hayırsever Süleyman İyikesici arasında düzenlenen protokol  Valilik Fuaye Salonunda imzalandı.

Gaziantep Valiliği Fuaye Salonunda düzenlenen törene; Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Hayırsever Süleyman İyikesici ve ailesi katıldı.

Protokolde konuşan Vali Davut Gül; “ Bugün 8 derslikli anaokulunun protokolünü imzalayacağız. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında 100 hayırsever arıyoruz.  Martut Kimya A. Ş. bu hayırseverlerden biri oldu. Bu okul yıllarca öğretmenlik yapan aile üyesi Saadet Koçer hanımefendinin adını taşıyacak. Hayırseverimize ve ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. ” sözlerini kaydetti.

Martut Kimya A. Ş. adına konuşan hayırsever Süleyman İyikesici; “ Gaziantepli olarak sizlerin öncülüğünde böyle bir hayra vesile olmaktan şeref duyuyoruz. İmzalanan protokolün Gaziantep’ e hayırlı olmasını diliyorum.” sözleri ile duygularını dile getirdi.

Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve Vali Davut Gül tarafından hayırsever aileye teşekkür plaketi takdim edildi. Protokol, fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.