Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYIRSEVER KÖKOĞLU’NDAN EĞİTİME DESTEK

Gaziantep’te, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma modeli olarak belirtilen Gaziantep Modeli ile kimi zaman okul, kimi zaman spor salonu kimi zaman cami yapılıyor, kimi zaman ise var olan eksiklikler gideriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:07
Kaynak: İHA
HAYIRSEVER KÖKOĞLU’NDAN EĞİTİME DESTEK

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ilgili kurumlar ve hayırseverler işbirliğinde gerçekleştirilen protokollerle, kentteki eksiklikler tamamlanarak daha yaşanabilir bir Gaziantep için tüm imkânlar seferber ediliyor.

Hayırsever Asım Kökoğlu ile imzalanan yurt bakım ve onarım protokolü ise bu işbirliğinden sadece bir tanesi. Diyanet Eğitim Vakfı’na ait olan kız öğrenci yurdunun bakım, onarım, tamirat ve tadilatını içeren işbirliği protokolünün imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, Türk Diyanet Vakfı’nın öğrencilere kucak açmasının önemli olduğunu dile getirerek, bu hayrın gerçekleşmesine vesile olan hayırsever Asım Kökoğlu’na teşekkür etti.

Yapılacak tadilat sonrasında yurdun öğrencilere tahsis edileceğini ifade eden Gül, “Türkiye Diyanet Vakfı’nın, üniversite öğrencilerine kucak açması, öğrencilerimize sahip çıkması çok önemli. Bu yurdumuz tadilat gibi görünüyor ama 3 milyona yakın bir maliyeti var. Büyük bir iş. İnşallah burada yetişen öğrenciler vatanına, milletine hayırlı bireyler olur. Emeklerinizden dolayı hayırseverimiz Asım Kökoğlu’na teşekkür ediyorum. Her alanda insanlara elini uzatıyor. En son Zimem Defteri projesinde 1 milyon gibi önemli bir destek vererek insanların derdine çare oldu ve buna benzer birçok konuda yardım elini uzattı” dedi.

Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İbrahimli bölgesinde bulunan ve Türkiye Diyanet Vakfına ait yükseköğrenim kız öğrenci yurdunun tadilat, bakım ve onarım ihtiyacını karşılayan hayırsever Asım Kökoğlu’na teşekkür etti.

Türkiye Diyanet Vakfına ait öğrenci yurdunu faaliyete geçirmek için uzun zamandır çalışmaların yürütüldüğünü aktaran İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise “Türkiye Diyanet Vakfımız 45 ilde 65 tane kız ve erkek öğrenci yurdu bulunan bir vakıf. İlimizde de inşallah bu hizmeti faaliyete geçirerek gençlerimizin güvenle, huzurla kalabilecekleri bir ortamı hizmete almak istiyoruz. Sayın Valimiz bize bu konuda imkân verdi, alan açtı, destek oldu ve bugün bu seviyeye geldi. Hayırseverimiz Asım abimiz vakıf insanı, hayır insanı, iyilikle, hayırla kendine namzet kılmış müstesna bir insan. Bu güzel hizmeti kendisiyle de paylaştığımızda sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Bu hizmet inşallah önümüzdeki eğitim öğretim dönemine hazır bir vaziyette tamamlanacak. Katkıları için hayırseverimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ramazan ayında böyle hayırlı bir işe vesile olduğu için Vali Gül’e teşekkür ederek sözlerine başlayan hayırsever Asım Kökoğlu, hayır işinin içerisinde yer almaktan onur duyduğunu ve her türlü hayır işinde her zaman yardıma hazır olduğunu söyledi.

Konuşmalar sonrasında Şehitkâmil İlçesi Batıkent Mahallesinde yer alan kız öğrenci yurdunun bakım-onarım, tamirat ve tadilatını içeren işbirliği protokolünün imzaları atıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.