Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYIRSEVER MAHSUM ALTUNKAYA 32 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRACAK

Gaziantep Valiliğinin koordinesinde başlatılan, “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyasının son günlerinde hayırsever aileler tarafından kampanyaya destekler tüm hızıyla sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:38
Kaynak: İHA
HAYIRSEVER MAHSUM ALTUNKAYA 32 DERSLİKLİ OKUL YAPTIRACAK

Hayırsever Mahsum Altunkaya tarafından, Şehitkamil İlçesi Beykent Mahallesine inşa edilecek 32 derslikli okul yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.

Valilikte düzenlenen törene Vali Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Hayırsever Mahsum Altunkaya katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, şunları aktardı: “Gaziantep’e geldiğimde uluslararası İmam Hatipler içerisinde parmakla gösterilecek bir cami inşaatı devam ediyordu. Çok şükür ilk o bitti. Hizmete girdiğinde Gaziantep’in, herkesin çok güzel bir camii olmuş dedikleri bir eser. Gaziantep’in kurtuluşunun 100. Yılında, 100 hayırsever arıyorduk. Elinizi burada da taşın altına koydunuz. Hem size hem ailenize teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe şunları söyledi: “Gaziantep’in kurtuluşunun 100.yılında 100 eser kazandırılmasıyla ilgili bir buçuk yıl önce Sayın Valimizin başlatmış olduğu bir proje. Bugün de iş insanımız Mahsum Altunkaya ile okul yapımı protokol imzası için birlikteyiz. Hayırseverimize çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.”

Hayırsever Mahsum Altunkaya ise, “Yaklaşık 30 yıldır Gaziantep’te yaşıyoruz. Bu şehirde elimizden geldiği kadarıyla, imkanlar çerçevesinde hem eğitim, sosyal yardımlaşma anlamında devletimizin yanında yer alarak, ihtiyaç sahiplerine ailemiz olarak bugüne kadar destek olduk. Rahmetli babamız adına bir okul yapımı için bugün buradayız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi

Konuşmalarından 32 derslikli okulun yapımı için imzalar atılarak Hayırsever Mahsum Altunkaya’ya, Vali Davut Gül tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.