Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hedef Süper lig

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, takımın kamp yaptığı Antalya’ya giderek antrenmanı yerinde takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:29
Kaynak: İHA
Hedef Süper lig

Yöneticiler Settar Konukoğlu ve Murat Güneri ile birlikte Antalya’ya giden Adil Sani Konukoğlu, antrenman öncesinde futbolculara başarı dileklerinde bulunarak kendilerine olan güvenini bir kez daha dile getirdi.

Konukoğlu; puan tablosunda hedeflerinden uzakmış gibi bir görüntü olsa da kesinlikle bu hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

"HEDEFİMİZDEN KESİNLİKLE VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Sezona iyi bir başlangıç yapamamış olsalar dahi özellikle Erkan Sözeri’nin göreve gelmesiyle birlikte takımın oyun olarak umut verdiğini ifade eden Konukoğlu; “Biz buraya gelirken ciddi bir hedef ve projelerle göreve başladık. Sezonun ilk yarısına bakıldığı zaman şanssız maçlar oynadık, istediğimiz sonuçları zaman zaman alamadık. Ancak nihayetinde bu futbol ve bir oyun. Takımımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber bu mücadeleyi ve hedeflerimizi bırakmayacağız. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle birlikte, Erkan hocamızın da katkılarıyla hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunu başarana kadar vazgeçmeyeceğiz” dedi.

"TARAFTARIMIZI DA YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünü olarak başarılı işler yapacaklarına inandığını dile getiren Konukoğlu; “Başarılı olmak adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Yönetim, futbolcu, teknik heyet ve Gaziantep şehri elele vererek büyük başarılar kazanmak istiyoruz. En büyük isteğimiz taraftarlarımızın karşılaşmalarda bizi yalnız bırakmamalarıdır. Özellikle sezonun ilk üç maçını Gaziantep’te oynayacağız ve sezonun ikinci yarısına başlarken taraftarımızı da yanımızda görmek bizleri de motive edecektir” dedi.

"TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte eksik olan mevkiler için transfer görüşmelerinin sürdüğünü dile getiren Konukoğlu; “Takımımızda hocamızın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerimiz sürüyor. Ancak bu konularda aceleci davranmak yerine sabırlı olmamız gerekiyor. Bir kaç futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor ve tahmin ediyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren imzalar atılacaktır. Sezonun bir hafta daha geç açılacak olması da bizim için bir avantaj olarak görüyorum. Hem ufak sakatlıkları bulunan oyuncularımız bu süreci atlatacaktır, hem de yeni transferlerimiz takıma daha fazla uyum sağlayacaktır” dedi.

“ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

Göreve geldiği günden bu yana en büyük hedefinin alt yapıda başarıyı ve sürekliliği yakalamak olduğunu belirten Konukoğlu; “Türk Futbolu’ndaki sıkıntıları hepimiz biliyoruz ve biz göreve gelirken altyapıyı da Avrupa seviyesine çıkarmayı hedef alıp, hiçbir fedakarlıktan kaçınmamamız gerektiğine inandık. Altyapıya önem vermediğimiz takdirde ne Türk Futbolu düzelebilir ne de bizler düzeliriz. Bundan dolayı altyapı yatırımlarımız devam edecek, sahalarımızın inşaatı da sürüyor.Bu tesisleşmenin yanı sıra şehrin farklı noktalarında da spor merkezleri yaparak, Gaziantep şehrinden yeniden yıldızlar yetiştirmek istiyoruz. Nüfusumuzun ve potansiyelimizin farkındayız ve bunu en iyi şekilde kullanabilmek için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.