Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem kendisini hem de evi ateşe vermek istedi

Gaziantep’te, haciz nedeniyle evini tahliye etmesi istenen bir şahıs, kendisini eve kilitledikten sonra mutfak tüpüyle balkona çıkarak hem kendisini hem de evi ateşe vermek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:51
Kaynak: İHA
Hem kendisini hem de evi ateşe vermek istedi

Polis ve psikologlar tarafından güçlükle ikna edilen şahsın mutfak tüpüyle balkona çıkarak patlatacağını söylemesi üzerine mahallede büyük panik yaşanırken, evin tahliyesi için 4 günlük ek süre tanındı.
Olay, öğle saatlerinden sonra Şahinbey ilçesi Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, haciz nedeniyle 3 katlı evine icra gelen ve evi boşaltması istenen Nahsen B. isimli şahıs, evini terk etmeyeceğini söyleyerek kendisini eve kilitledi. Daha sonra balkona çıkan şahıs, eline mutfak tüpü alarak kendisini ve evi yakacağını söyledi.

Büyük panik yaşandı
Şüpheli şahsın mutfak tüpü ile balkona çıkarak patlatacağını söylemesi üzerine mahallede büyük panik yaşanırken, ihbar üzerine olay yerine polis, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de intihar ihtimaline karşı evin önüne branda gerdikten sonra yangın ihtimaline karşı da hazır bekledi.

İki saatte ikna edildi, evin tahliyesi için 4 günlük ek süre tanındı
Polis ekipleri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışılan şahsın bir türlü ikna olmaması üzerine ise olay yerine psikolog çağrıldı. Yaklaşık iki saatlik çaba sonrası ikna olan şahıs, eylemlerinden vazgeçti. Borcu nedeniyle evini tahliye etmesi istenen şahsa tahliye için ise 4 günlük ek süre tanındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.