Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Sarıca İyi Parti’den aday oldu

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:33
Kaynak: İHA
İbrahim Sarıca İyi Parti’den aday oldu

İyi Parti Kalkınma Politikalar Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı olan İbrahim Sarıca, milletvekili aday adayı oldu. Sarıca, adaylık başvurusunu Genel Merkez’e yaptı.

İyi Pati çatısı altında uzun süredir Ankara düzeyinde siyaset yapan ve İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale’nin Yardımcılığını da yapmakta olan İbrahim Sarıca, Türkiye’nin dört bir tarafında çalışmalar yapmakta. İbrahim Sarıca, memleketi Gaziantep’ten milletvekilliğine aday adayı olurken, İyi Parti çatısı altında milletine hizmet etme arzusunu dile getirdi. Sarıca, adaylığıyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda ise duygularını “Türkiye’mizi bu girdaptan çıkaracak lider, Sayın Meral Akşener “O senenin bu sene olduğuna” inanarak, TBMM’nin bir üyesi olma şerefi için ilk adımı attık. Allah utandırmasın” sözleriyle paylaştı.

Seçimlere Millet İttifakı çatısı altında girecek olan İyi Parti’nin Gaziantep’ten milletvekili aday adayı olan İbrahim Sarıca’nın güçlü bir isim olduğuna vurgu yapılıyor. Çalışmalarını Genel Merkez düzeyinde sürdüren Sarıca, önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelerek, buradaki çalışmalara da katılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.