Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhracat akademisi mezunlarına sertifika

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:02
Kaynak: İHA
İhracat akademisi mezunlarına sertifika

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından firmaların dış ticaret alanında rekabetçiliğinin artırılması, pazar payının geliştirilmesi ve ihtiyaç duyulan donanımlı dış ticaret personeli istihdamının sağlanması amacıyla başlattığı İhracat Akademisi Projesi kapsamında eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi. 

25 Şubat - 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında 22 firma ve 25 kursiyerin katılımıyla düzenlenen eğitimlerde kursiyerler; pazar araştırması ve hedef pazar tespiti, hedef pazarlarda potansiyel alıcıların tespiti, uluslararası satış teknikleri ve uluslararası pazarlama karması organizasyonu konularında eğitim gördü.

İhracat Akademisi'ni başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi'nin elinden aldı.

Adnan Ünverdi, ihracatın ülke kalkınmamızda en önemli başlıklardan birisi olduğunu belirterek, "Firmalarımız donanımlı dış ticaret personeline her zaman yoğun ihtiyaç duyuyor. Bu sebeple böyle bir projeyi hayata geçirdik ve inşallah aldığınız eğitimlerin ihracatımıza önemli yansımaları olacak. Bundan sonra da dış ticarete yönelik projelerimizi artırarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını veren Adnan Ünverdi projenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.