Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti yine yerelden eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2019 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:49
Kaynak: İHA
İYİ Parti yine yerelden eleştirdi

İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, kişiler üzerinen polemik yapmyı sevmediğini ancak, yönetici ve başkanlarını avukat gibi savunan AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin, ‘Gerçek suçluyu ve haksızı inkar ederek’ savunma yapmaması gerektiğini ileri sürdü. 

Özkeçeci ve AKP yöneticilerinin kendisini başarısız buldukları için, istifaya çağırdılarını kaydeden Hocaoğlu, “Buna gerek yok; Zaten başarısız olsam istifaya çağırmaz alkış tutarsınız. Ben il başkanı olduktan sonra Gaziantep de AKP yöneticileri konuşmaya başladı. Sizi dile getirdik. Ayrıca, ben başarısız olduğumda, başarısızım diyecek kadar açık yürekli, istifa etmeyi şeref sayacak kadar onurluyum. Ben İYİ Parti olarak, genel ve yerel seçimlerde Gaziantep de başarısız olduk, Gaziantep’i AKP iktidarına ve yönetimine muhtaç bıraktık, Gaziantep ten ve Gaziantepliden özür diliyorum; Başarısız olduğumuz için ben göreve getirildim dedim.

Benim açıklamalarımı iyi okusaydınız, beni istifaya çağırma gafletinde bulunmazdınız. Benim, çekincem, koltuk sevdam, hele il başkanlığı hevesimin olmadığını, bırakın Gaziantep; tüm Türkiye gayet iyi bilir. 2011 Yılında MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi iken, Sayın Devlet Bahçeli ile yaptığım görüşme neticesinde; Sayın Bahçelinin amacının AKP’yi iktidarda tutmak olduğunu, benim bu hedefe hizmet etmeyeceğimi belirterek, Sayın Bahçeli ve ekibini istifaya çağırmış; tüm görevlerimden istifa ederek, MHP’de değişim hareketini, benim gibi düşünen ülkücülerle başlatmıştık. Ben ve arkadaşlarım, şu anki AKP – MHP ittifakını 2011 yılında görmüştük.   Bu olayı tüm Türkiye biliyor. Biz bükemediğimiz bileği öpmeyiz. Ormandaki yangını söndürmek için ağzında su taşıyan karınca misali en azından safımızı belirler. Doğrunun yanında, haksızlığın karşısında oluruz.Mezarlık kavşağındaki 50 yıldır ruhsatsız petrol istasyonu kimin? O petrol istasyonunu siz görmüyorsunuz diye bizde mi görmeyeceğiz. Kavşak trafik faciası, Gaziray dünyanın emeği, kavşağı yok sayarız. Sit Alanını deleriz, Gazirayı geçiririz ama o petrol istasyonuna dokunmayız diyorsunuz. Bence buna da karışmayın Muhatapları yani Sayın Fatma Şahin cevap versin? Yerel basında lahmacun, baklava seremonisi yaparak, cambaza bakı bize oynatmayın. Gaziantep’in gerçek gündemine dönün. Rant uğruna imara yeni açtığınız yerleri hep birlikte gezelim. Açtığınız sözde yollara bakalım. Bir yere imara açılır iken, önce alt yapı yapılır, okul yapılır, yollar yapılır, parklar yapılır. Siz ve ekibiniz ise önce oradaki araziyi toplar, sonra sözde yol açar, birde şatafatlı cami kondurur, sonrasında sağlayacağınız rantı hesaplarsınız. Artık cambaza bakmıyoruz. Bu düzen bitecek. Bu arada, şu malvarlıklarınızı bir açıklayın da Gaziantepli görsün. İhaleleri, meclis toplantılarını halka açık yapın. Gaziantep halkı sizi izlesin. Ankara, İstanbul yapıyor. Bizde istiyoruz.

Nurdağı – Gaziantep arası yol hala tamamlanamadı, ölüm yolu olarak anılıyor. Yol güzergahındaki köylüler özellikle kışın, sisinde çökmesi ile sürekli trafik kazası tehdidi altında yaşıyorlar. Nizip – Gaziantep arası yolda aynı şekilde ivedi bitirilmelidir. Nizip otoban çıkışı ve Nizip Organize Sanayi girişi çok ters güzergahta bulunuyor. Organize sanayi giriş güzergahından otoban girişi verilmelidir. Karkamış ilçesi de otobana rahat bağlanmış olur. Mezarlık kavşağındaki ruhsatsız 50 yıllık petrol istasyonu için ne yaptın, buyurun beraber gezelim, yeni imara açtığınız yerleri, hani eski yerler gece kondu ya, 17 yıldır bu ülkeyi ve Gaziantep’i siz yönetmiyorsunuz ya, son bir yıla bakalım. Merkez ilçe başkanlarınızın ve sizin eserlerinizi. Alt yapıyı yapmadan iki iş makinası ile açıp rant oluşturduğunuz yerleri birlikte gezelim. Biz cambaza bakmıyoruz. Gaziantep ve Gazianteplinin yanıda olacağımıza, başarısız olur isek şerefimizle onurumuzla istifa edeceğimize söz veriyoruz. Allaha şükür verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur… “dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.