Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar e-ticaret yapacak

Gaziantep’te GİKA Girişimci kadınlar Projesi kapsamında üretici kadınların e-ticaret yapmaları için tablet bilgisayar dağıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:55
Kaynak: İHA
Kadınlar e-ticaret yapacak

E Ticarete başlayan kadınlar internet üzerinden ürünlerini pazarlayabilecek. 3 büyük e-ticaret sitesi ile entegre olacak ve kadınlar ürünlerini bu siteler üzerinden de satabilecek.

Topluma hizmet etmeyi amaç edinmiş uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan Rotary 2430 Bölge Federasyonu tarafından, Başkent Üniversitesi, Ankara Çankaya Belediyesi, Mersin Mezitli Belediyesi, Adana Sarıçam Belediyesi ve Kanal B Televizyonu işbirliği ile “El Ele Ekonomik Özgürlüğe” sloganıyla 2018 yılında başlatılan, hedefi evlerinde üretim yapan 18-99 yaş aralığındaki kadınları ekonomik özgürlüklerine kavuşturarak kadının sosyal yaşamdaki gücünü artırmak için onlara e-ticaret yapabilme imkanı kazandırmak olan GİKA Girişimci Kadınlar projesinde, Rotary Vakfı hibe desteğiyle, e-ticaret faaliyetlerinde kullanmaları için temin edilen 1000 adet tablet Eskişehir, Ankara , Antalya ve Mersin den sonra Gaziantep te de projeye katılan Girişimci Kadınlara törenle dağıtıldı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.