Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KADINLAR GÜNÜNDE ‘ŞEKER HAMURUNDAN KURABİYELER’

Gaziantep Üniversitesi 8. Sanat Topluluğu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ‘Şeker Hamurundan Kurabiyeler’ etkinliği GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 10:31
Kaynak: İHA
KADINLAR GÜNÜNDE ‘ŞEKER HAMURUNDAN KURABİYELER’

GAÜN 8. Sanat Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Oya Özkanlı, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak adına topluluk öğrencilerimiz bugünün anısına ‘Şeker Hamurlu Kurabiye Atölye’ çalışması yaptıklarını dile getirdi. Dr. Öğretim Üyesi Özkanlı,“Kadın bir gün değil hergün hayatımızda yer almaktadır. Kadınların hayatın renkleridir tıpkı bugün yapılan kurabiyeler gibi. Tüm renklerin her zaman canlı kalması dileklerimle tüm kadınlarımızın bu güzel günü kutlu ve daim olsun” diye konuştu.

Dünya kadınlar günü için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen 8.Sanat Topluluk Başkanı Bilge Uyan, “Bizlerin bu gelecek mücadelesi ve özgürlüğü için imkân sunan tüm emektar kadınlara, güzel ülkemizde bizlerin özgürlüğü için önemli adımları atmış Ulu Önder M.Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Üniversitemizde biz kadınlara hak ettiği değeri sunan Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür’e teşekkür ediyor, kadınlar günümüzü kutluyorum” dedi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında yapılan kurabiyeler GAÜN’de çalışan ve okuyan kadınlara topluluk üyeleri tarafından dağıtılacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.