Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liseye ilk adım coşkusu

Özel Seçkin 8.sınıf öğrencileri, AKM Konferans salonunda düzenlenen "Liseye İlk Adım Töreni" ve ardından verilen kokteyl ile liseye başlama coşkusunu velileri ve öğretmenleri ile doyasıya yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2023 12:46
Kaynak: İHA
Liseye ilk adım coşkusu

Düzenlenen törene Özel Seçkin Koleji kurucuları idarecileri, öğretmenleri, 8. sınıf öğrencileri ve velileri katıldı.

Tören, 8. Sınıf öğrencilerin ellerinde meşaleler ve Türk Bayrağı ile sahnede yerlerini alması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bayrak-flama devir teslim töreni yapıldı.

Ardından konuşma yapan Özel Seçkin Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Eyüp Yılmaz; öncelikle bu güzel eğitim kampüsünü kuran ve bizleri öğrencilerimiz ile buluşturan eğitim gönüllüsü yönetim kurulumuza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sevgili öğrencilerim; köklü bir geçmişi ve güçlü akademik kadrosu ile okulumuz Seçkin Koleji’nde saygıdeğer öğretmenlerimizin güvenli ellerinden başarıyla ve sağlıkla ortaokul hayatınızı tamamlayıp lise hayatına başlıyorsunuz. Okulumuzda aldığınız eğitimle geliştirmeye çalıştığınız yetenekleriniz, kazandığınız bilgi ve davranış olgunluğu ile bundan sonraki yaşamınızda Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını daima artan inanç ve kararlılıkla yaşatmanızı, topluma yararlı bireyler olarak yetişmenizi, yüreği vatan ve bayrak sevgisiyle çarpan geleceğin üstün vasıflı bireyleri olmanızı ümit ederek Özel Seçkin Koleji ortaokulu adına sizleri sevgiyle lisemize uğurluyoruz” dedi.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz’ın konuşmasının ardından tüm öğrenciler ve öğretmenler tarafından Seçkin Marşı coşkuyla söylenerek bahçe programına geçildi. Bahçede ,öğrenciler büyük bir heyecanla kepleri havaya atarak dilek balonlarını havaya bıraktı. Program velilerin ve öğrencilerin katıldığı kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.