Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miting teşekkürü

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya 21 Mayıs’ta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katıldığı mitinge gösterilen yoğun ilgiden dolayı Gaziantep’e teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:12
Kaynak: İHA
Miting teşekkürü

Kaya, “Genel Başkanımızın katıldığı mitinge Gaziantep genelinde çok yoğun katılım oldu. On binlerin katıldığı mitinge gösterilen ilgi çalışma azmimizi güçlendirerek sorumluluk yüklüyor. Mitingimize katılım gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Miting öncesi yaşanılanları geride bırakıp çalışmalarına odaklandıklarını ifade eden Kaya kavga etmeden, çatışmadan Gaziantep için en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti.

“Biz Türkiye ve Gaziantep için emek vermeye devam edeceğiz” diyen Kaya, “Genel Başkanımız ve parti yetkililerimizin Türkiye’de ilk miting için Gaziantep’i tercih etmeleri şehrimize gösterdikleri ilginin ne kadar büyük olduğunun yansıması. Türkiye siyasi tarihinde kırılma yaratan ve partimizin gücünü ortaya koyan bu ilk miting Gaziantep’in DEVA Partisi’ne olan inancını da gösterdi. Özetle DEVA Partisi ve Gaziantep bu miting ile adeta kucaklaştı.” diye konuştu.

Miting öncesi il ve ilçe teşkilatları ile hazırlık anlamında çok büyük emek verdiklerini vurgulayan Kaya emeklerinin karşılığını almaktan mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

“Gaziantep teşkilatımız kurulduğu günden miting gününe kadar hep sahada vatandaşlarımızın yanında oldu.” diyen Kaya, “Gaziantep teşkilatımızı kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın gücü ve inancıyla bu mitingi gerçekleştirdik. Onların emeği her şeyin üstündedir. Aynı inanç ve güven ile şehrimiz için çalışacağız. Tekrar mitingimize katılan, katılamayan tüm hemşerilerime teşekkür şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.