Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MMO’da ilkler devam ediyor

Makina Mühendisleri Odası'nda "MAKİNA MOBİL” uygulamasına, şimdi de “MAKİNA PORTAL” eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 20:14
Kaynak: İHA
MMO’da ilkler devam ediyor

Üyelerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Makina Mühendisleri Odası daha önce MAKİNA MOBİL uygulamasını üyelerinin hizmetine sunmuştu.

Teknoloji ve iletişim çağında, üyelerin odası ile daha hızlı etkileşime geçmesini ve daha kolay ulaşımını sağlamasını amaçlayan “MAKİNA MOBİL” uygulamasına, şimdi de “MAKİNA PORTAL” eklendi.

MAKİNA MOBİL uygulaması ile üyeler, eğitim, etkinlik, komisyon, yayın, haber, anlaşmalı kurumlar, iletişim, makina tv, aidat, iş mühendis, takvim, bildirim vb. birçok bilgiye cep telefonlarından hızlıca ulaşabilmektedirler. Odada katıldıkları eğitim, seminer, toplantı vb. etkinliklerde imza yerine karekod okutabilmektedirler. Oldukça faydalı olan bu uygulamaya bir yenisi daha eklendi.

Şimdi ise MAKİNA PORTAL ile üyeler, Odaya gelmeden ve zaman kaybetmeden bulundukları yerde, ofisinde, şantiyesinde, işyerinde online olarak üyelik belgelerini, şantiye şeflik belgelerini barkotlu olarak bilgisayarlarından alabilmektedirler. Aynı zamanda bu uygulama ile üyelik başvuruları, Serbest Müşavirlik Mühendislik Büroları Tescil Belgesi başvurularını da gerçekleştirebilmektedirler. Makina Portal’a üyeler Odanın web sitesi üzerinde ulaşabiliyor.

Zamanın çok değerli olduğu teknoloji ve iletişim çağında, MAKİNA PORTAL’ın üyelere oldukça faydalı olacağı öngörülmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.