Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD başarıyı tebrik etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren Gaziantepli firmaları tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:32
Kaynak: İHA
MÜSİAD başarıyı tebrik etti

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep, Üreten ve üretmeyi seven, ihracatını sürekli artıran bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Fedaioğlu, “Gaziantepli Sanayicilerimiz, Ülkemiz ve Şehrimizin başarısı için gece gündüz demeden gayret göstermeye devam ediyor. Açıklanan ilk ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında yer alan Gaziantep firmaları içerisinde çok sayıda üyemizin yer alması da bizlere ayrıca gurur vermektedir.

İSO ilk ve ikinci 500 listesine girerek şehrimizi başarıyla temsil eden firma sayısının önümüzdeki yıllarda katlanarak artması en büyük arzumuzdur. Bu aşamada sanayicisinden mühendisine, ustasından işçisine Gaziantep’i oluşturan herkese büyük sorumluluklar düşmektedir.

Gaziantep iş dünyasının temsilcileri olarak bizler, Gaziantep sanayisinin bunu başarabilecek güce ve altyapıya sahip olduğuna inanıyor, bu doğrultuda elimizi taşın altına koymaktan bir an bile tereddüt etmeyeceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Bu vesileyle İkinci 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan üye firmalarımız; Uğur Demir Halı, Grand Halı, Ritaş Kimya ve Tekstil, Flament Tekstil ve İlke Ambalaj olmak üzere şehrimizdeki diğer sanayi kuruluşlarının yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.