Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutluluğun resmi

Geçirdiği trafik kazası sonrası bedensel engelli olan Songül Akın, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye ile kızını okuldan alabileceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:18
Kaynak: İHA
Mutluluğun resmi

Şehitkamil Belediyesi; engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor. Songül Akın, 2017 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası bedensel engelli olarak hayatına devam etmek zorunda kaldı. 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Akın, eşinin Şehitkamil Belediyesine yaptığı başvuru sonrası büyük mutluluk yaşadı. Şehitkamil Belediyesi personelleri tarafından kendisine ulaştırılan akülü tekerlekli sandalye armağanıyla ilk yapacağı şeyin çocuklarını okuldan almak olacağını ifade eden Songül Akın, akülü tekerlekli sandalyenin hayatını çok kolaylaştıracağını anlattı.

BUGÜN GİDİP KIZIMI OKULDAN GETİRECEĞİM

Akülü tekerlekli sandalyenin hayatını büyük oranda kolaylaştıracağını dile getiren Songül Akın, "Tekerlekli sandalye benim için çok gerekliydi. Bugün gidip kızımı okuldan getireceğim. Tekerlekli sandalyeyi kızım için çok fazla istiyordum. Hastaneye kendim gitmek, rahat hareket etmek istiyordum. Eşim de artık rahat edecek. Çocuklarım küçük. Eşim hem çocuklarımızı taşımak hem de beni itmek zorunda kalıyordu. Akülü tekerlekli sandalye işimi çok kolaylaştıracak. Vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Başkanımıza, böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Allah, razı olsun" şeklinde konuştu.

ALLAH, BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Yaptıkları başvurunun cevapsız kalmadığını kaydeden Songül Akın'ın eşi Hışman Akın, "3 yıldır her gün hastaneye gidip geliyoruz. Akülü tekerlekli sandalye için başvuru yaptık. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Yaptığımız başvuruya cevap verdiler. Bugün evimize akülü tekerlekli sandalye gönderdiler. Akülü tekerlekli sandalye işimizi kolaylaştıracak. Allah, Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.