Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizipli öğretmen Ali Kılıç’tan övgüye değer başarı

Türkiye 26.Zeka Oyunları Yarışmasında Nizipli öğretmen Ali Kılıç müthiş performansıyla binlerce adayı geride bırakarak Türkiye 1.si oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2021 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:22
Kaynak: İHA
Nizipli öğretmen Ali Kılıç’tan övgüye değer başarı

Daha önce zeka oyunlarında Yunanistan’da yapılan uluslararası zeka oyunları yarışmasında da 1.olmuştu. Ali Kılıç Milli Eğitim Bakanlığının zeka oyunları formatörü ve uluslararası zeka oyunları yazarıdır. Nizipli Öğretmen Ali Kılıç bu yıl 26.sı düzenlenen Türkiye’nin prestiji en yüksek yarışması olan Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında 1.oldu. Yarışma sonucu birincilik madalyası ve başarı belgesi verildi.

Ayrıca yarışmayı düzenleyen Türkiye Zeka Vakfının web sitesinde Türkiye zeka şampiyonu Ali Kılıç’ın fotoğraflı özgeçmişi şeref köşesinde yer aldı. Pandemi süreci nedeni  ile TBMM’de yapılması gereken ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılacağı tören Türkiye Zeka Vakfı tarafından yapıldı. Şampiyon öğretmen Ali Kılıç ‘Telafide Bende Varım’ Projesi kapsamında Nizip Müslüm Erdoğan İlkokulu ve Abdurrahman Alkan Ortaokulunda öğrencilere zeka oyunları kursu vermektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.