Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖKKEŞ KAVAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak,bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2021 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 14:32
Kaynak: İHA
ÖKKEŞ KAVAK'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bayramların, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerden biri olduğuna dikkat çeken Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizdir. Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır. İnsanlık olarak içinden geçtiğimiz zorlu pandemi süreci, hayatımıza yeni bir dizi zorunluluklar da getirdi. Birbirimizden uzakta, sosyal mesafe kurallarını gözeterek ve diğer bazı kurallara uyarak hayatımızı sürdürmek, özel günlerimizi kutlamak zorunda kalıyoruz. Gönül gönüle olduktan ve uyarıları dikkate aldıktan sonra mesafelerin bir önemi olmadığını bilen bizler, yine ihtiyaç duyan kişilere yardım edebilir, çocuklarımızı sevindirebiliriz.’’

‘’SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA RİAYET EDELİM’’

Açıklamasında, ‘’Bu yılda da, Ramazan Bayramımızı tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını gölgesinde buruk bir şekilde kutluyoruz.’’ diyen Başkan Kavak, vatandaşlara azı uyarılarda da bulundu: ‘’Fakat sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin hayatını tehlikeye atmamak için özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Devlet ve millet olarak yürüttüğümüz bu mücadelenin sonuna yaklaşıyoruz, Sarıp sarmalayamasak da gönüllerimiz, kalplerimiz bayram yeri olacaktır. Güzel günler artık yakın. Bu duygu ve düşüncelerle eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutmayacağımız aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Tüm İslam âleminin, aziz milletimizin ve Nurdağılı hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.