Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Opr. Dr. Serdar Şiyve HATEM’de

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Serdar Şiyve’yi bünyesine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:15
Kaynak: İHA
Opr. Dr. Serdar Şiyve HATEM’de

Daha önce Gaziantep'teki devlet ve özel hastanelerde başarılı çalışmaları ile tanınan Opr. Dr. Serdar Şiyve’nin İnmemiş testis, sünnet, kasık fıtığı, apandisit, bağırsak tıkanması, hidronefroz (böbrek büyümesi) , safra kesesi taşları, kist, hipospadias ve hirschsprung hastalığı tıbbi ilgi ve uzmanlık     alanları arasında yer alıyor. Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Opr. Dr. Serdar Şiyve, iyi derecede İngilizce biliyor. Uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katıldı.

OPR. DR. SERDAR ŞİYVE

1979 yılında Manisa’nın Akhisar ilçesinde doğan Dr. Şiyve, ilköğrenimini Manisa Akhisar’da orta öğrenimini ise Trabzon Yomra Fen Lisesi’nde tamamladı. 2004 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2007-2013 yılları arasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Ana Bilim Dalı’nda ihtisas eğitimini tamamladı. Uzmanlık eğitimi sonrasında Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde ve Gaziantep'te özel bir hastanede görev yapmış olan Opr. Dr. Serdar Şiyve, mesleki çalışmalarına 2020 yılından itibaren Gaziantep Özel Hatem Hastanesi'nde devam etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.