Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Mahallesi’nde yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:54
Kaynak: İHA
Osmangazi Mahallesi’nde yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Asfaltlama çalışmalarının ardından yeni modern yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesinde yol açma ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak.

BELEDİYEMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Asfalt çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Osmangazi Mahalle Muhtarı Mehmet Özaslan, “Öncelikle Şehitkamil Belediyemize mahallemize yapmış olduğu her türlü hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle konumunda olmasından dolayı, yeni imara açılan bölgelerde Şehitkamil Belediyemiz tarafından daha önce yol açma çalışmaları yapılmıştı. Açılan yollarda altyapı çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, Şehitkamil Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Şu an asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Çok kısa bir süre içerisinde çalışmalar tamamlanarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Bu bölgemizde ikamet eden vatandaşlarımızın yol sorunu çözülmüş olacak. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Ben tekrar, bu hizmetten dolayı emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin de devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.