Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdebir'in iki Türkiye şampiyonu GKV'den

Kuruluşundan bu yana 56 yıldır eğitim alanında ki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri katıldıkları Özdebir yayınları'nın ulusal deneme sınavında Türkiye Şampiyonluklarına imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:18
Kaynak: İHA
Özdebir'in iki Türkiye şampiyonu GKV'den

Özdebir Türkiye geneli deneme sınavlarında iki Türkiye birinciliği, bir Türkiye ikinciliği elde eden öğrencileri kutlayan Liseler Genel Müdürü Mehtap Özdemir öğrencilere başarı madalyası verdi.

Özdebir Yayınları tarafından 9. ve 10. sınıflar düzeyinde düzenlenen Türkiye genelinde düzenlenen deneme sınavı sonuçları açıklandı. Sınavda Türkiye şampiyonluklarına imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencileri 2 Türkiye birincisi, bir Türkiye ikinciliği kazandı. Aynı sınavda bir öğrenci de 1 Türkiye 9.'su oldu. Sınava katılan GKV Özel Fen Lisesinin diğer öğrencileri de çeşitli Türkiye derecesi elde etti. Sınav sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Kolej Vakfı Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir başarıların tesadüf olmadığını ifade ederek öğrencileri kutladı. GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir sınav sonucunda dereye yapan öğrencileri "Gaziantep Kolej Vakfı Başarı Madalyası" ile ödüllendirildiler. Düzenlenen törende Özdebir sınav sonuçlarının yanı sıra kurum genelinde uygulanan Kazanım Değerlendirme Deneme Sınavlarında derece elde eden öğrencilere de GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir tarafından başarı madalyaları verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.