Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarcık Belediyesi’nin tercihi Defa Life oldu

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, Sağlık Protokollerine bir yenisini daha ekledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan sağlık protokolünün ardından bir protokol de Pazarcık Belediyesi ile imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:13
Kaynak: İHA
Pazarcık Belediyesi’nin tercihi Defa Life oldu

Gaziantep ve bölgenin en etkili sağlık kuruluşlarından olan Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan Sağlık Protokolünün ardından bir protokol de Kahramanmaraş’a bağlı Pazarcık İlçe Belediyesi ile imzalandı.

Sağlık Protokolü İmza Törenine Pazarcık İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ayhan Ulu katıldı. “BELEDİYE PERSONELİ SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ FAYDALANACAK”

İmza Töreninde konuşan Pazarcık İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, “Özel Defa Life Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden Pazarcık Belediyesi bünyesinde çalışan personelimiz ve aileleri indirimli olarak faydalanabilmeleri için bu protokolü imzalamış bulunmaktayız. Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından olan Gaziantep Özel defa Life Hastanesi ile imzaladığımız indirimli sağlık anlaşmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Özel Defa Life Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HER DEFASINDA SAĞLIK İLKESİYLE SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ”

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ayhan Ulu ise, “Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi, sağlık alanında yürüttüğü örnek projeleri, sağlık hizmetleri ve “Her Defasında Sağlık” sloganı ile kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetlerine devam ediyor. Pazarcık Belediyesi Personelinin de bu hizmetlerden faydalanması adına Pazarcık Belediyemiz ile birçok proje de yan yana gelinecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.