Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi yaralayan şahıslar yakalandı

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde ihbara giden polislere ateş açan ve bir polisin omuzundan yaralanmasına neden 2 şahıs ile onlara yardım eden diğer 2 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 02:49
Kaynak: İHA
Polisi yaralayan şahıslar yakalandı

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde tabancayla havaya ateş edildiği ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekibine ateş açan ve polis memuru Mehmet Yılmaz’ın (35) yaralanmasına sebep olan A.U., B.S., D.B. ve C.A. isimli 4 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. Vatandaşlar 2 kişinin havaya ateş açtığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden devriye ekibini gören şahıslar kaçmaya başladı. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli daha sonra polise ateş açtı. Polisin ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir polis memuru omuzundan yaralanırken, şahıslardan biri kaçmış diğeri de yakalanmıştı.

Yapılan çalışmaların ardından olaya karışan 2 şahıs ile onlara yardım ettiği tespit edilen 2 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Farklı adreslerde yakalanıp gözaltına alınan şahıslar yapılan sağlık kontrollerinden sonra adli makamlara sevk edildi.

Omuzundan yaralanan polis memurunun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.