Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi İl divan Toplantısı yaptı

Saadet Partisi Gaziantep teşkilatı olası yapılacak olan erken seçim öncesinde yaptığı çalışmalarla seçime hazır olduğunu gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:01
Kaynak: İHA
Saadet Partisi İl divan Toplantısı yaptı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Ersan Bilgin’in katılımı ile İl divan Toplantısı gerçekleşti.

Pazar günü İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Ersan Bilgin, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet İslam, İlçe Başkanları, Teşkilat Başkanları, Delegeler ve Mahalle Temsilcileri ile partililer katıldı.

ERSAN BİLGİN, “MİLLET ÇARE ARIYOR”

Elazığ depremi ile ilgili olarak yaptığı konuşmaya Dua ile başlayan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Ersan Bilgin, “Ülkemizde ekonomi ile ilgili ciddi sorunlar var. Bunun için doğru sözler söylenmiyor, algı operasyonları yapılıyor. Birçok tahribatlar oluyor, suni gündemle ülke yönetiyorlar. Artık kimsenin tahammülü kalmadı, millet çare arıyor. Halkın gerçek gündemini 50 yıldır söyleyen tek partiyiz. Bizim gündemimizde gerçek gündem var, suni gündem yoktur. Gençler nasıl istihdam edilecek, üretim nasıl artacak. Ekonomi nasıl düzelecek. Üniversite mezunları gençler için teknoparklar nasıl kullanılacak. Evet Teknoparklarda SİHA’lar İHA’lar geliştirildi. Daha başka önemli işler de yapılması için gayretler sarf edilmeli” dedi.

“BARIŞ GÖRÜŞMELERİ BU BÖLGEDE GERÇEKLEŞMELİ”

Libya’da yaşanan gelişmeler, Suriye meselesi ve Müslüman aleminin yaşadığı birçok sıkıntılar için çözüm, ABD, Avrupa yerine bu bölgelerde gerçekleşmeli. Komşu ülkeler şehirlerinde gerçekleşmeli, bunun da tek barışçıl çözümü Saadet Partisidir. Müslüman alemi yaşanan tüm bu gelişmeler karşısında uyanık olmalıdır. Büyük Ortadoğu projesi uygulanmaya çalışılıyor. Meshep, etnik ayrılıklar konusunda ihtilafa düşmemeliyiz. İslam alemi olarak hep birlikte gücümüzü siyonizme karşı yöneltmeliyiz. Türkiye şu anda İslam Birliği, Ekonomik işbirliği ve D 8’ler dönem Başkanlığı yapmış bir ülke olarak bu 3 maddeyi yürürlüğe koymalı. İslam aleminin tek kurtuluş reçetesi budur.

“SORUN ODAKLI DEĞİL, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

Saadet Partisi olarak her zaman Sorun odaklı değil, çözüm odaklı çalıştık. Bugün üreticimizin emeği olan Patatese ihracat kota engeli konmuştur. Yeni yapılan Yavuz Sultan Selim köprüsünün 3 milyar dolara mal edildiği ancak bugünlerde söylenen söylentilere göre burayı Çinlilere çok daha az bir parayla % 50’sinin satılması söz konusu. Milli Selamet Partisinden gelen, Milli Nizam, Refah, Fazilet ve Saadet Partisi Belediyeleri her zaman çözüm odaklı çalışmışlardır. Biz her zaman olduğu gibi şimdi de iktidarı uyararak sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.