Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık çalışanlarından Fatma Şahin'e teşekkür

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:42
Kaynak: İHA
Sağlık çalışanlarından Fatma Şahin'e teşekkür

Türkiye korona virüs tehdidine karşı 24 saat fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarını alkışlarken, Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, sağlık çalışanların bazı haklarında düzenlemeye gidilmesini talep etti. Arayıcı, sağlık çalışanlara ücretsiz ulaşım müjdesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür etti.

Sağlık hizmetlerinin kutsal bir görev olduğunu belirten Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, "Sağlık çalışanları olarak savaşta, depremde, salgında, yangında, soğukta, sıcakta daha doğrusu insanların bulunmak istemediği hemen her ortamda büyük bir özveri ile görev yapıyoruz. Yaşam hakkının en kutsal hak olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de kutsal bir görevi yerine getirmekten onur ve gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

“YILLARDIR SORUNLARIMIZ ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Sağlık çalışanlarının alkışlanmaktan daha fazlasını hak ettiğini savunan Mehmet Ali Arayıcı, "Sağlık çalışanlarına alkışları ile destek olan, moral ve motivasyon kazandıran herkese teşekkür ediyoruz. Ancak biz Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının alkıştan daha fazlasını hak ettiğini düşünüyoruz. Yıllardır ağır iş yükü altında ezilirken hak ettiğini alamayan sağlık çalışanlarının öneminin toplum tarafından daha fazla anlaşılır olması sevindiricidir. Şimdi hükümetimizden beklentimiz sağlık çalışanlarının yıllardır bekleyen sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasıdır" şeklinde konuştu.

“BİZLER DE HÜKÜMETİ ALKIŞLAYALIM”

Arayıcı, açıklamasının devamında, "Önce insan sağlığı diyerek her türlü zorlu ve riskli koşulda görevini layıkıyla yerine getiren tüm sağlık çalışanları emeğinin karşılığını almak istiyor. Bu yüzden yetkililer üzerine düşeni yapmalı. Eriyen maaşlara seyyanen zam verilmeli. Adaletsiz performans sistemini yeniden dizayn edilmeli. Ek ödemedeki sabit tutar arttırılmalı. Tüm sözleşmeliler kadroya alınmalı. Bunlar yapılsın ki bizler de hükümetimizi uzun uzun alkışlayalım" dedi.

“FATMA ŞAHİN'E TEŞEKKÜR”

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Arayıcı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de sağlık çalışanlarına yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti. Arayıcı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'le görüşerek sağlık çalışanları için bu süreçte toplu taşıma araçlarının ve otoparkların ücretsiz olmasını istedik. Başkanımız da bu talebimizi karşılıksız bırakmadı. Tüm sağlık çalışanları adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.