Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıkçılara çiçek

Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyi sürdüren sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için Frezia Çiçekçilik sahibi İzzet Akkurt, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ni ziyaret ederek doktor ve sağlık çalışanlarına reyhan hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2020 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:08
Kaynak: İHA
Sağlıkçılara çiçek

Gaziantep’te hizmet veren Frezia Çiçekçiliğin sahibi İzzet Akkurt, Gaziantep Özel Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Dr. Av. Cengiz Bayram’ı ziyaret etti. Koronavirüs salgını nedeniyle büyük fedakarlıkla görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istediğini belirten Akkurt, “Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde büyük bir özveriyle hayat kurtarmak için mücadele veren sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenemez. Herkesin virüsten kaçtığı bir ortamda, sağlık çalışanlarının virüs kapmış hastaları iyileştirmek için yoğun emek ve çaba sarf ediyor. Biz de doktor ve sağlık çalışanlarımızı bir nebze olsun mutlu etmek, sıkıntılı günleri bir an da olsa unutmaları için onlara reyhan hediye etmek istedik. ”dedi

SAĞLIK EN DEĞERLİ HAZİNEDİR

Dr. Av. Bayram ise, bu düşünceli davranışı için Akkurt’a teşekkür ederek, “Sağlık en değerli hazinedir. İnsanlara en iyi sağlık hizmetini vermek ve en kısa zamanda iyileşmenizi sağlamak Gaziantep Özel ANKA Hastanesi olarak öncelikli hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda kişilerin ihtiyacı olan sağlık hizmetleri talebini karşılamak yaşam kalitelerini ve hayat standartlarını yükseltmek için var gücüyle çalışan doktor ve sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. “diye konuştu.

Fesleğenleri alan doktor ve sağlık çalışanları da bu güzel hediyenin kendilerine moral olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.