Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE HEDEFİNE DOĞRU İLERLİYOR 3-1

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Şahinbey Ampute Futbol Takımı, kendi evinde Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2020 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:33
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE HEDEFİNE DOĞRU İLERLİYOR 3-1

Kendi evine Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 3-1 mağlup ederek puanını 34’e çıkaran Şahinbey Ampute Futbol Takımı, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın ilk yarısını 7.dakika da Kudrat’ın, 10. dakika da Mohammed Mubarık’ın attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan mavi-beyazlı ekip 42 dakikada Serkan’ın kaydettiği gollerle karşılaşmayı 3-1 gibi net bir skorla kazanmasını bildi. Alınan bu galibiyet sonrasında Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı puanını 34’e çıkartarak liderliğini sürdürdü.

HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ

Karşılaşma sonrasında alınan galibiyetten dolayı memnun olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel “Korona virüsü nedeniyle seyircisiz bir maç oynadık. Ancak çok iyi bir maç oldu. Her iki takımda sahada çok iyi mücadele ettiler. Bir zorlu karşılaşmayı daha galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta İzmir deplasmanına gidiyoruz. Şuandan itibaren o karşılaşmayı düşünmeye başladık. Yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

BU HAFTAYI DA KAYIPSIZ GEÇTİK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Halil İbrahim Köprülü, oyunun tatmin edici olmadığını ancak sonucun çok önemli olduğunu belirterek “Öncelikle rakibimizi gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Onlarında ligde iyi bir çıkışı vardı. 2 maçlarını da üst üste kazanmışlardı. Bizde iyi mücadele ettik. Rahmi’nin sakatlığı sadece oyun düzenimizi biraz etkiledi. 12. Haftayı da kayıpsız geçtik. Önümüzdeki haftalarda da alacağımız galibiyetlerle hedefimize doğru ilerleyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.