Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi köy yollarını açıyor

Şahinbey Belediyesi 20 köyün 162 km’lik arazi yollarını açarak çiftçinin yüzünü güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 19:52
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi köy yollarını açıyor

Çiftçilere buğday ve arpa tohumu, hayvan yemi, zeytin, fıstık fidanı ve canlı hayvan desteğinde bulunan Şahinbey Belediyesi şimdi de 20 köyün 162 km’lik arazi yollarını açarak çiftçinin işlerini kolaylaştırdı.

ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiler için önemli projeler yapmaya devam edecekleri müjdesini vererek, “Şahinbey Belediyesi olarak üretime büyük önem veriyoruz. Çiftçilerimize bugüne kadar 6.200 ton buğday arpa tohumu, 6.000 ton gübre, 14.000 ton hayvan yemi, 900.000 adet zeytin ve fıstık fidanı, 2.567 adet küçük ve büyükbaş canlı hayvan desteğinde bulunduk. Çiftçilerimizin üretimi arttırması için yeni projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Sadece bunlarla sınırlı kalmayıp, 20 köyümüzün 162 km’lik arazi yollarını açarak çiftçilerimizin tarlalarına yılın her mevsiminde rahatça gidip gelmeleri için yol çalışması yaptık. Ülke ekonomisine katkı sağlamak ve ülkemizin tarım ülkesi ola bilmesi için Şahinbey Belediyesi olarak çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz” dedi

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeşilpınar Mahalle Muhtarı Doğan Sümer, yolların yapılmasıyla çiftçilerin tarlalarına rahat bir şekilde gidip geldiğini belirterek, “Kışın arazilerimize gidip gelemiyorduk. Köylü bu konuda çok mağdur ve muzdaripti. Şimdi çiftçilerimiz tarlalarına çok rahat bir şekilde gidip gelebiliyorlar. Bu sayede üretim artıyor ve ülke ekonomisine de katkıda sağlayabiliyoruz. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahamzoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.