Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nda 21-23 Mayıs tarihinde Gaziantep’te ilk kez oynanacak olan EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2021 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:18
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ampute Süper Ligi’nin son şampiyonu Şahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takımı, 21-23 Mayıs 2021’de Gaziantep’te düzenlenecek EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarına hazırlanıyor. Şahinbey Belediyesinin ev sahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında 6 ülkenin şampiyonları karşı karşıya gelecek.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi maçlarının Gaziantep’e renk getireceğini belirterek, "Son iki yılda korona virüs hayatımızın her alanını önemli ölçüde etkiledi. Spor faaliyetleri de bu konuda en fazla etkilenen alanlardan birisi. Ampute Süper Ligi’nde Gaziantep’imizi başarıyla temsil eden ve şehrimize birçok kupa kazandıran Ampute takımımız 21-23 Mayıs 2021 tarihinde Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. Böylesi önemli bir organizasyonun şehrimizde düzenlenmesi ve buna öncülük etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu konudaki hazırlıklarımızı tamamladık. Turnuvaya katılacak ülkelerin takımlarını şehrimizde en iyi şekilde ağırlayarak, şehrimizin tanıtımına da katkı sağlayıp, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak istiyoruz"

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.