Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN ACILI GÜNLERİNDE DE YANLARINDA

Şahinbey Belediyesi hizmete sunduğu 245 taziye evleri ve tahsis ettiği taziye çadırları ile vatandaşın zor günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:16
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN ACILI GÜNLERİNDE DE YANLARINDA

Şahinbey Belediyesi, vatandaşın sadece iyi gününde değil, kötü günde de yanında oluyor. Şahinbeylileri acılı günlerinde yalnız bırakmayan Şahinbey Belediyesi, yakınlarını kaybedenlere sosyal tesisler içerisine yaptığı taziye evleri ve taziye çadırlarını tahsis ediyor.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

‘Acınız acımızdır’ diyerek vatandaşların üzüntülü günlerinde yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Vatandaşımızın sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de yanlarında olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak kurduğumuz taziye evlerimiz ve tahsis ettiğimiz taziye çadırı ile halkımıza hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın acısı ve üzüntüsü bizlerinde üzüntüsüdür diyerek, onların ihtiyaçları doğrultusunda onlara destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

245 TAZİYE EVİ İLE HİZMET VERİLİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışıyla cenazesi olan vatandaşların acısını paylaşan Şahinbey Belediyesi; sosyal tesislerin içerisinde yaptırdığı 245 adet bay-bayan taziye evinin yanı sıra her gün 15 ayrı taziyeye hizmet verebilecek şekilde taziye çadırları kuruyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun başsağlığı dileklerinin iletildiği taziye evi ve taziye çadırlarında ailelere Şahinbey Belediyesi olarak yanlarında olduklarını hissettiriyor. Ayrıca taziye evi, taziye çadırı, masa, sandalye, yemek, semaver, çay, şeker, ses sistemi ve diğer malzemelerle acılı ailelere destek olunuyor. Şahinbey Belediyesi, şimdiye kadar kurduğu taziye çadırları ile cenaze sahiplerine büyük hizmet sağladı. Sağlanan bu hizmetten memnun kalan vatandaşlar Şahinbey Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.