Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN İÇİNİZİ ISITAN HİZMET

Şahinbey Belediyesi, günün erken saatlerinde işlerine başlayan vatandaşların ve öğrencilerin içlerini 16 ayrı noktada yaptığı çorba ikramıyla ısıtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 05:40
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEN İÇİNİZİ ISITAN HİZMET

Daha önce 8 noktada yapılan çorba dağıtımını 16 noktaya çıkaran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işine ve okuluna giden öğrencilere ve vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.

ÇORBA VE EKMEK İKRAM EDİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin 16 ayrı noktasında çorba ikramında bulunulduğunu belirterek, "Sabah işine, okuluna erken giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza 16 ayrı noktada her gün 8 bin 500 kişilik çorba ve ekmek ikramında bulunuyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız, öğrencilerimiz işlerine ve okullarına giderken tok gitmiş oluyor. Ayrıca her gün öğlen 8 bin 500 vatandaşımıza sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Amacımız sosyal dayanışma içerisinde onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Daha önce 8 noktada gerçekleştirdiğimiz çorba ikramlarımız vatandaşlarımızca memnuniyetle karşılandı. Biz de bu doğrultuda daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için çorba evi sayımızı 16’e çıkardık. Çorbamızdan içen vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.