Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY'DEN 27.000 AĞAÇ DESTEĞİ

Günlerdir ülkemizi yasa boğan orman yangınlarına karşı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kayıtsız kalmayarak 27.000 ağaç bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:29
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY'DEN 27.000 AĞAÇ DESTEĞİ

Şahinbey Belediyesi Türkiye’nin birçok ilinde çıkan orman yangınlarında yok olan ağaçları yeniden canlandırmak için 27 bin adet ağaç gönderecek. 28 Temmuz tarihinde Türkiye genelinde çıkan yangınlarda 4 kişi yaşamını yitirirken, ormanlar yanıp kül olurken, birçok hayvanda telef oldu. Şahinbey Belediyesi yaşanan bu üzücü olaylara duyarsız kalmayarak ormanların yeniden yeşermesi için 27.000 ağaç bağışladı. Şahinbey Belediyesi ayrıca Osmaniye’deki yangının söndürülmesi için destek gönderdi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN YEŞİL VATAN ÇAĞRISI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hainlerin ormanları yakarak acizliklerini ortaya koyduklarını belirterek, “Hainler, ormanlarımıza saldırmaya başladılar. Ancak, ormanlara yapılan saldırıyı millet olarak yine birlikte göğüsleyip, ülkemizi yeniden yeşillendireceğiz. Şahinbey Belediyesi olarak 27.000 adet ağaç bağışladık. Hem ormanlarımız hem de yangından etkilenen vatandaşlarımız için çok üzgünüz” diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden bu yana 4 milyona yakın fidan dağıtımı ve diki gerçekleştirerek, Şahinbey İlçesi’ndeki yeşil alan miktarını 15 kat arttırdı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.