Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin’den yaralı askere ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 09:34
Kaynak: İHA
Şahin’den yaralı askere ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alınan asker ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ziyareti sırasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

Hastane de tedavi gören askerlerin sağlık durumları hakkında GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’den bilgi alan Başkan Şahin, yaralı asker ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak hastanemizde tedavi gören askerlerimiz için GAÜN Hastanesi’nin tüm imkanlarının seferber edildiğini ifade eden GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, “Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı günden bu yana 8 askerimiz hastanemize tedavi amaçlı getirildi. 7 askerimizin tedavisini tamamlayıp taburcu ettik. Şu an hastanemizde tedavi gören bir askerimiz var. Onunda çok şükür sağlık durumu gayet iyi. Yakın zamanda eski sağlığına kavuşturup, taburcu edeceğiz İnşallah. Hastanemiz tüm imkanlarıyla milletimizin ve ordumuzun hizmetindedir” dedi.

Yaralı asker hakkında bilgi alan Başkan Şahin, Rektör Gür’e ve Başhekim Zengin’e teşekkürlerini ileterek ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.