Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayicilerimizi kutluyorum

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:06
Kaynak: İHA
Sanayicilerimizi kutluyorum

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, küresel ve bölgesel olumsuzluklara rağmen ihracatın önceki yıla göre yüzde 6,9 artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üretim ve ihracat yapmayı milli görev sayarak bu başarıyı sağlayan sanayicilerimizi yürekten kutluyorum" dedi.

Gaziantep'in Türkiye'de en fazla ihracat yapan iller arasında altıncı sırada yer aldığını kaydeden Konukoğlu, "Bu başarıda emeği bulunan sanayicilerimize şükranlarımı sunarım. 2017 yılında Türkiye ekonomisinin sağladığı büyüme başarısı 2018 yılından beklentileri arttırdı. 2018 yılının Türkiye ekonomisi için büyük başarıların yaşanacağı yıl olmasını dilerim" diye konuştu.

"2017'nin üçüncü çeyreğinde gerçekleşen yüzde 11,1 oranındaki büyüme ve Türkiye ihracatının önceki yıla göre yüzde 10,2 artışla 157,1 milyar dolara yükselmesi milletçe birlik ve beraberlik içinde olmamızın sonucudur" diyen Konukoğlu, şöyle devam etti:

"Sanayiciler olarak, 7/24 çalışarak daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracat sloganıyla çalışmaya ver üretmeye devam edeceğiz. Büyüme rakamları gibi ihracatta da yakaladığımız başarı ivmemize hız kesmeden devam etmeliyiz. Katma değeri yüksek ve ileri teknolojili ürünler üreterek, ihraç etmeliyiz. Bunu başarmak için daha çok çaba göstermeli, daha fazla çalışmalıyız. İnşallah üretime verilecek teşviklerle rakamları bu yıl daha da yukarılara çıkarırız."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.