Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO OKULLARINDA ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMI COŞKUSU

SANKO Okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir törenle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:08
Kaynak: İHA
SANKO OKULLARINDA ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMI COŞKUSU

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Genel Müdür Melike Toklucu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

SANKO ilkokulu Müdürü Hülya Bingül, törende yaptığı konuşmada, Büyük Önder Atatürk’ün bağımsızlık, özgürlük, ülkesi ve ulusu kadar, ülkesinin çocuklarını da çok sevdiğini, çocukları ve gençleri cumhuriyetin geleceği olarak gördüğünü, bundan dolayı da Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı anlamlı günü çocuklara armağan ettiğini söyledi.

4’üncü sınıf öğrencisi Ece Akdoğan ise Atatürk’ün anlayışında çocuğun “sevgi” demek olduğunu belirterek, “Atatürk güven veren askeri kimliğinin ardında, yüreği tüm çocukları saracak kadar büyük, güçlü bir liderdi.  O, bir yetişkini dinlerken gösterdiği ciddiyetle, bir çocuğu da dinleri” dedi.

Törende, sosyal sorumluluk projesi kapsamında SANKO Ortaokulu gönüllü öğrencileri ile Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezinin özel eğitim öğrencilerinden  oluşan “Birlikte Şarkı Söyleyelim” korosunun çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi ve seslendirilen şarkılar izleyenleri çok etkiledi.

İlkokul öğrencilerinden Ozan Çağlı, Ela Buse Dev, Gülşah Gül ve Hülya Beril Özatıcı’nın coşku ile  okudukları şiirler, pandomim, halk oyunları, jimnastik gösterileri törene renk kattı.

Tören; yapay zekâya sahip, duygu motoru olan ve çok gelişmiş sensörlerle donatılan SANKO Liselerinin yeni robotu Pepper’ın kendini tanıtması ve 23 Nisan mesajıyla sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.